ترک اعتیاد شیراز درمان های دارویی ترک درمان های غیردارویی ترک اعتیاد فارس
مرکز درمانی فجر یکی از اولین کلینیک های درمانی که درمان سم زدایی سریع را با روش منحصر به فرد سرم تراپی ، تجویز داروهای تزریقی و داروهای خوراکی بدون درد و بدون عوارض در عرض ۳ روز عرضه کرده و موفق به درمان بیماران مصرف کننده مواد شده است.
ارائه درمان های غیردارویی جهت حفظ پاکی بیماران بهبود یافته. انجام جلسات مشاوره فردی، خانوادگی ، زوج درمانی آموزش مهارت های زندگی برای ایجاد زندگی بهتر و سالم تر در کنار خانواده.
بستری در اقامتگاه سنتی . اتاق vip (اتاقی مجهز به امکانات مورد نیاز شما) به همراه پادار از خانواده خود بیمار. ویزیت و معاینه پزشک در اتاق بیمار . پذیرایی کامل سه وعده غذایی و مکانی مناسب جهت استراحت بیمار.
درمان در سه روز انجام می شود. و از طریق سرم تراپی و داروهای خوراکی سم زدایی صورت می گیرد. میزان و نوع دارو بر اساس ماده مصرفی بیمار و نحوه استفاده آن (تدخینی، خوراکی، مشامی و یا تزریق) انجام می شود.
داروهای استفاده شده به مقداری که تجویز می شود در فرد وابستگی ایجاد نمی کند. و داروهایی که بعد از درمان به بیمار داده می شود جنبه ی کمکی داشته و به راحتی پس از چند روز قطع می شود.
داروهای استفاده شده در درمان مورد تایید وزارت بهداشت بوده و هیچ گونه عوارضی برای بیمار ندارد.
سم زدایی به صورت کامل انجام شده و تمامی مواد از بدن بیمار بیرون می رود و بدن نیازی به مصرف مجدد مواد ندارد. از آنجا که سم زدایی قدم اول درمان اعتیاد است، مشاوره و همراهی خانواده باید ادامه داشته باشد تا بهبودی بیمار تداوم بپذیرد.
درمان در سه روز انجام می شود. و از طریق سرم تراپی و داروهای خوراکی سم زدایی صورت می گیرد. میزان و نوع دارو بر اساس ماده مصرفی بیمار و نحوه استفاده آن (تدخینی، خوراکی، مشامی و یا تزریق) انجام می شود.
داروهای استفاده شده به مقداری که تجویز می شود در فرد وابستگی ایجاد نمی کند. و داروهایی که بعد از درمان به بیمار داده می شود جنبه ی کمکی داشته و به راحتی پس از چند روز قطع می شود.
داروهای استفاده شده در درمان مورد تایید وزارت بهداشت بوده و هیچ گونه عوارضی برای بیمار ندارد.
سم زدایی به صورت کامل انجام شده و تمامی مواد از بدن بیمار بیرون می رود و بدن نیازی به مصرف مجدد مواد ندارد. از آنجا که سم زدایی قدم اول درمان اعتیاد است، مشاوره و همراهی خانواده باید ادامه داشته باشد تا بهبودی بیمار تداوم بپذیرد.
فارغ التحصیل رشته پزشک عمومی ازدانشگاه شهید صدوقی یزدمی باشندکه هم اکنون درحوزه درمان و بازتوانی اعتیاد مشغول به فعالیت هستند.در سال ۱۳۸۶ آموزش ویژه درمان با متادون (MMT) و درمان سم زدایی با بوپرنورفین و درمان نگهدارنده با قرص (BMT) را طی کرده و از همان سال دراین حیطه مشغول به خدمت به بیماران وابسته به انواع موادمخدر شده اند.در کنار این سه درمان،درمان نگهدارنده با تنتور اپیوم (OPT) زیر نظر ایشان انجام می شود.از افتخارات ایشان عضویت در کادر پزشکان اربعین حسینی در کربلا و فعالیت های بشردوستانه درهلال احمر یزد می باشد.در کنار همه ی این ها مجری تحقیق مقایسه میزان لغزش در درمان متادون و درمان بوپرنورفین هم بوده اند.رسالت ما:خدمت به افرادی است که زیباترین سال های عمر خود را گرفتار مصرف مواد مخدر بوده و تلاش ما بر این است که آن زیبایی را به زندگی شان بازگردانیم،تا شاید التیام بخش دردهای خانواده های ایشان باشیم.افتخارما این است که توانسته ایم در یک دهه فعایت، لبخند را برلب بیماران بهبود یافته و خانواده های ایشان بنشانیم.
ترک اعتیاد شیراز . درمان های دارویی ترک درمان های غیردارویی ترک اعتیاد شیراز
استان فارس یکی از استان های بزرگ ایران می باشد و در همسایگی استان های یزد، کرمان، اصفهان، یاسوج، بوشهر، بندر عباس قرار گرفته است.
نزدیکی استان فارس و شهر شیراز به استان یزد باعث شده تا بین مردم این دو استان از نظر فرهنگی نزدیک ها و دلبستگی های زیادی به وجود آمده باشد و از نظر درمان بعضی از بیماری ها ، رفت و آمد بین این دو استان زیاد بوده است.
اعتیاد به مواد مخدر از دیر باز در بین مردم استان فارس، اندیشه درمان و کمک به این قشر جامعه را در ذهن ها تداعی کرده است.
مرکز درمانی فجر در شهر یزد پذیرای بیماران زیادی از سراسر ایران بوده و نزدیکی یزد به شیراز باعث شده تا بیماران زیادی از این استان و شهر برای درمان به یزد سفر کنند و بهبودی بیماران خود را در درمان سم زدایی سریع پبدا کنند.
ترک اعتیاد شیراز توانسته ارائه دهنده ی درمان های دارویی (بوپرنورفین، متادون، تنتور اپیوم) و درمان سم زدایی سریع (به روش سرم تراپی و درعرض سه روز) باشد و بیماران مراجعه کنند به ترک اعتیاد شیراز رضایت زیادی از درمان خود دارند.
مراجعه بیماران از استان فارس به ترک اعتیاد شیراز نشانه این ادعاست.
در این قسمت و در توضیح خدمات ترک اعتیاد شیراز شرح درمان با قرص بوپرنورفین و خواص این دارو آمده است که توصیه به مطالعه آن می شود.
ترک اعتیاد شیراز دوشادوش ترک اعتیاد یزد توانسته است خدمات درمانی زیادی به بیماران نیازمند ارائه دهد. همسایگی این دو استان باعث شده تا تبادل خدمات پزشکی بین دو استان صورت پذیرد.در ترک اعتیاد شیراز درمان های مختلفی ارائه می شود که نیازمندن به این خدمات با توجه به شرایط زندگی و موقعیت اجتماعی و… خود انتخابی در خور نیاز خود را انجام دهند.درمان های دارویی سرپایی از قبیل سم زدایی با بوپرنوفین، درمان نگهدارنده با بوپرنورفین، درمان نگهدارنده با شربت متادون، درمان نگهدارنده با شربت تنتور اپیوم صورت می پذیرد که نیازی به بستری بیمار نبوده و پس با مراجعه به مرکز و انجام مشاوره اولیه با پزشک و تشخیص کدر درمان و موقعیت جسمی و فکری و … بیمار بهترین درمان پیشنهاد می شود و بیمار با در کنار مصرف دارو به امور زندگی و کاری خود بدون هیچ تداخلی می پردازد.
در ترک اعتیاد شیراز در کنار درمان های دارویی برای بیماران و خانواده ایشان جلسات مختلف مشاوره انجام می شود تا مکملی از درمان های دارویی و غیردارویی جهت تسریع در روند درمان و بهتر نتیجه گرفتن صورت می پذیرد.ابتکار ترک اعتیاد شیراز در انجام سم زدایی سریع، شیوه ای نوین در درمان اعتیاد می باشد. این روش با بستری بیمار در اقامتگاه سنتی در عرض سه روز صورت می پذیرد. درمان با سرم تراپی و داروهای خوراکی و بدون درد انجام می شود. جلسات مشاوره و آموزش مهارت های زندگی برای بیمار برگزار می شود. برای خانواده مخصوصا همسر بیمار جلسه مشاوره جهت کمک به روند پاکی بیمار و رفع مشکلات پیش آمده در زمان مصرف انجام می شود.
ترک اعتیاد شیراز تونسته با پیگیری های بعد از درمان از طریق تماس های تلفنی در کمک به مشکلات فکری که مهمترین آن کنترل وسوسه به بهبود درمان بیمار کمک کند.کادر پزشکی درمان ترک اعتیاد شیراز بعد از ترخیص بیمار در صورت نیاز صحبت بیمار با پزشک تلفن ایشان را پاسخ داده و راهنمایی لازم را انجام می دهند.ترک اعتیاد شیراز
بر اساس بررسی های اخیر در درمان به کمک تنتور اپیوم، واضحا مشخص گردیده که درمان بدون ارائه خدمات مشاوره و روان درمانی محکوم به موفقیت اندک بوده و با احساس نا امیدی در درمانگر و بیمار همراه است. تقویت مداخلات غیر دارویی از لوازم درمان با موفقیت بالاست. متاسفانه هنوز به درستی نمی توان درباره حجم مطلوب مداخلات غیر دارویی اظهار نظر نمود. البته این ابهام مختص تنتور اپیوم نبوده و درباره درمان نگهدارنده با متادون که بیش از ۴۵ سال از عمر آن می گذرد، صادق است. با توجه به بررسی مراکز مختلف و الگوهای متعدد درمانی، موارد زیر جهت استفاده از درمان های غیر دارویی تاکید می گردد:
۱-روان درمانی فردی بر مبنای ” درمان های غیر دارویی در درمان نگهدارنده ” یا “BDRC: Brief Drug and Risk Behavior Counseling” به مدت ۳ ماه و به میزان هفته ای ۲ جلسه یک ساعته ( جهت ۳ ماه اول)
۲- ۶ جلسه آموزش خانواده ( در ۳ ماه اول)
۳-جلسات یک ساعته روان درمانی حمایتی و مشاوره فردی به میزان هفته ای یک جلسه از انتهای ماه سوم به بعد تا پایان درمان.ترک اعتیاد شیراز
بوپرنورفین مشتق نیمه صناعی تبائین است، و تبائین یکی از آلکالوئیدهای فنانترن طبیعی، مشتق گیاه خشخاش بوده و در اپیوم هم وجود دارد. بوپرنورفین، آگونیست نسبی گیرنده مو و آنتاگونیست قوی گیرنده کاپا می باشد. آگونیست های نسبی گیرنده مو، به گیرنده مو متصل شده و آن را فعال می کنند، اما این فعال کردن کمتر از آگونیست های کامل صورت می پذیرد. به این معنا که با وجود اپیوئید بودن و داشتن عوارض خاص اپیوئیدها هم چون سرخوشی و تضعیف سیستم تنفسی، حداکثر اثر آن کمتر از آگونیست های کامل اپیوئید مانند هروئین و متادون است به دلیل میل ترکیبی زیاد به گیرنده مو، با اپیوئید های دیگر رقابت میکند و اثرات ٱنها را بلاک میکند، و موجب جدا شدن مورفین، متادون، و اپیوئید های دیگر از گیرنده میگردد. به همین دلیل در بیماری که در بدنش مورفین وجود دارد، ایجاد علائم درد میکند. دیگر آگونیست های گیرنده مو نمی توانند بوپرنورفین را از گیرنده جدا کنند، و بنابراین نمی تواند اثر آگونیستی اپیوئید روی گیرنده ای داشته باشد که قبلا توسط بوپرنورفین اشغال شده است. این مسئله در مورد آنتاگونیست های گیرنده مو نیز صادق است، یعنی نالوکسان و دیگر آنتاگونیست های گیرنده مو نمی توانند بوپرونورفین را از گیرنده جدا کرده و ایجاد علائم ترک کنند. سرعت آهسته ی جدا شدن بوپرنورفین را از گیرنده جدا کرده و ایجاد علائم ترک کنند. سرعت آهسته ی جدا شدن بوپرنورفین از گیرنده ی مو مسئول مدت اثر طولانی آن، ایمن بودن در مصرف مقادیر زیاد و وابستگی فیزیکی کم است. به همین جهت می توان آن را یک بار در روز، یک روز در میان یا با فاصله ای طولانی تر تجویز نمود. بوپرنورفین در دوز های پایین به اندازه کافی اثرات آگونیستی اپیوئید دارد و بنابراین موجب از بین رفتن علائم ترک می گردد. با افزایش دوز دارو، اثرات آگونیستی آن به صورت خطی افزایش می یابد تا جایی که به سطح ثابت می رسد و پس از آن افزایش دوز دارو با افزایش اثرات آن همراه نیست. این پدیده را “اثر سقف” می نامند. به همین دلیل در مقایسه با آگونیست های کامل اپیوئید خطر کمتری از نظر سوء مصرف، وابستگی و عوارض جانبی دارد. بوپرنورفین در دوز های بالاتر، مانند یک آنتاگونیست عمل می کند، یعنی گیرنده ها را اشغال می کند، ولی آن ها را فعال نمی کند، و همزمان آگونیست های کامل را از گیرنده های خود جدا می کند یا آن های را بلاک می کند. بیشترین تاثیر درمانی بوپرنورفین در محدوده ی ۱۶ تا ۳۲ میلی گرم می باشد.ترک اعتیاد شیراز
از بوپرنورفین برای درمان دردهای حاد و مزمن نیز استفاده می شود. اگر چه بهتر است برای درمان درد از داروهای معمول ضد درد استفاده گردد، اما در صورت لزوم دوز مورد نیاز برای درمان درد ( ۳٪ تا ۶٪ میلی گرم) بسیار کمتر از دوز لازم برای سم زدایی یا نگهدارنده به مواد اپیوئیدی می باشد. نیز در درمان درد دوز بوپرنورفین به صورت منقسم تجویز می شود، چرا که اثر ضد درد بوپرنورفین برای ۶ تا ۹ ساعت دوام دارد.ترک اعتیاد فارس
فرم های دارویی بوپرنورفین با نام تجاری subutex ( فقط بوپرنورفین ) و suboxone بوپرنورفین و نالکسون به نسبت ۴ به ۱) در سال ۲۰۰۲ توسط FDA جهت درمان وابستگی به مواد افیونی مورد تایید قرار گرفتند. هر دوی این قرص ها یه شکل های ۲ و ۸ میلی گرم وجود دارند. اضافه شدن نالکسون به بوپرنورفین احتمال سوء مصرف بوپرنورفین را کاهش می دهد، به این معنی که اگر این ترکیب به صورت وریدی استفاده شود، به دلیل جذب قابل ملاحظه ی نالکسون علائم ترک ایجاد می گردد. لازم به ذکر است که در مصرف زیر زبانی تنها ۱۰٪ از نالکسون جذب می شود، بنابراین موجب ایجاد علائم ترک در بیمار نمی گردد. اما در مصرف تزریقی به دلیل جذب بالای نالکسون، احتمال ایجاد علائم ترک در بیمار بالاست. نالکسون روی جذب بوپرنورفین اثری ندارد.
بوپرنورفین به میزان ۹۶٪ اتصال پروتئینی دارد. متابولیسم آن کبدی و از طریق آنزیم CYP4503A4 است، و متابولیت آن به نام نوربوپرنورفین فعال می باشد.ترک اعتیاد شیراز
زیست دستیابی آن در مصرف خوراکی به دلیل وسیع بودن متابولیسم روده ای، و نیز اثر عبور اول کبدی کم است. اما در مصرف زیر زیانی زیست دستیابی متفاوتی دارد. در مصرف زیر زبانی پس از ۳۰ تا ۶۰ دقیقه میزان آن در سرم به اوج می رسد. نمودار دفع آن دو مرحله ای و اولین قله ی آن در ۳ تا ۵ ساعت اول و قله ی دوم پس از ۲۴ ساعت است. نیمه عمر آن ۲۴ تا ۶۰ و به طور متوسط ۳۷ ساعت می باشد. در دوز کم (۲ تا ۴ میلی گرم) اثرات دارو تا ۱۲ ساعت، و در دوز بالا ( ۱۶ تا ۳۲ میلی گرم ) ۴۸ تا ۷۲ ساعت باقی می ماند. دفع آن به میزان ۳۰٪ در ادرار و ۷۰٪ در مدفوع اتقاق می اقتد. به دلیل جدا شدن کند بوپرنورفین از گیرنده های اپیوئیدی مغز، می توان آن را به صورت درمان یک روز در میان یا سه بار در هفته داد.
طبق مطالعات، بوپرنورفین با دوزهای متوسط متادون و LAAM در درمان نگهدارنده اپیوئید برابری می کند. اما در کسانی که میزان بالاتری از وابستگی جسمی داشته و نیاز به دوزهای بالاتر متادون دارند، درمان انتخابی نمی باشد. از طرفی از آن جا که بوپرنورفین در مقایسه با متادون سندرم ترک ملایم تری ایجاد می کند، برای ترک اپیوئید انتخاب بهتری است. مطابق با مطالعات انجام شده، تجویز بوپرنورفین صرف نظر از دوز آن میزان ولع برای مصرف مواد مخدر را در عرض ۴ هفته کاهش می دهد.
طبق جدول کنوانسیون مواد مخدر سال ۱۹۷۱ که در سال ۱۹۸۸ مورد بازبینی مجدد قرار گرفته است، بوپرنورفین جزء دسته سوم داروهای مخدر می باشد. یعنی تولید، تجارت و توزیع آن می بایست با مجوز و تحت کنترل بوده و تنها به مقاصد درمانی یا پژوهشی مورد استفاده قرار گیرد.ترک اعتیاد فارس
به روز ترین و جامع ترین مطالب درخصوص درمان های دارویی و غیر دارویی اعتیاد