ترک اعتیاد شیراز
ترک اعتیاد شیراز یک مرکز درمانی است که در استان فارس واقع شده و به بیماران مبتلا به اعتیاد به مواد مخدر کمک می کند. این مرکز ارائه دهنده درمان های دارویی و غیردارویی برای ترک اعتیاد است.
استان فارس یکی از استان های بزرگ ایران است و در همسایگی استان های یزد، کرمان، اصفهان، یاسوج، بوشهر و بندر عباس قرار دارد. نزدیکی استان فارس به استان یزد باعث شده تا بین مردم این دو استان از نظر فرهنگی نزدیک ها و دلبستگی های زیادی به وجود آمده باشد و از نظر درمان بعضی از بیماری ها، رفت و آمد بین این دو استان زیاد بوده است.
اعتیاد به مواد مخدر از دیر باز در بین مردم استان فارس رایج بوده و نیاز به درمان و کمک به این قشر جامعه را در ذهن ها تداعی کرده است. مرکز درمانی فجر در شهر یزد پذیرای بیماران زیادی از سراسر ایران است و نزدیکی یزد به شیراز باعث شده تا بیماران زیادی از این استان و شهر برای درمان به یزد سفر کنند و بهبودی بیماران خود را در درمان سم زدایی سریع پبدا کنند.
ترک اعتیاد شیراز ارائه دهنده ی درمان های دارویی مانند بوپرنورفین، متادون و تنتور اپیوم است. همچنین این مرکز به روش سرم تراپی و در عرض سه روز درمان سم زدایی سریع را ارائه می دهد. بیمارانی که به ترک اعتیاد شیراز مراجعه می کنند، رضایت زیادی از درمان خود دارند که این مراجعه بیماران از استان فارس به ترک اعتیاد شیراز نشانه این ادعاست.
در این مرکز، بوپرنورفین یکی از داروهای استفاده شده در درمان اعتیاد به مواد مخدر است. این دارو باعث کاهش علائم سحرخیزی، افسردگی و خواب آلودگی بیمار می شود و به او کمک می کند تا ترک اعتیاد شیراز خود را بهبود بخشد. خواص مفید بوپرنورفین در ترک اعتیاد شیراز شرح داده شده است و توصیه می شود آن را مطالعه کنید.
در نهایت، ترک اعتیاد شیراز با ارائه درمان های دارویی و غیردارویی، به بیماران مبتلا به اعتیاد به مواد مخدر در استان فارس و سراسر ایران کمک می کند تا از اعتیاد خود بهبود یابند و به زندگی سالم و معتادی راه یابند.
انواع روش های درمان در ترک اعتیاد شیراز
ترک اعتیاد در شیراز و یزد واقعا به بیماران نیازمند خدمات درمانی کمک فراوانی میکند. تبادل خدمات پزشکی بین این دو استان نشان از همکاری و همبستگی بین مراکز درمانی دارد. درمان های مختلفی در ترک اعتیاد شیراز ارائه میشود و بیماران میتوانند با توجه به شرایط زندگی و موقعیت اجتماعی خود، درمان مناسبی را انتخاب کنند. درمان های دارویی سرپایی از جمله سم زدایی با بوپرنوفین و درمان نگهدارنده با بوپرنورفین، شربت متادون و شربت تنتور اپیوم انجام میشود و بیمار نیازی به بستری شدن ندارد. پس از مراجعه به مرکز و مشاوره با پزشک و تشخیص درمان مناسب، بیمار بهترین درمان را دریافت میکند و با مصرف دارو به زندگی و کار خود ادامه میدهد بدون هیچ تداخلی.
در ترک اعتیاد شیراز، ارائه جلسات مشاوره به عنوان یک مکمل بسیار مهم برای درمان های دارویی است که برای بیماران و خانوادههای آنها انجام میشود. این جلسات به منظور تسریع در روند درمان و بهتر نتیجهگیری از درمانهای دارویی و غیردارویی صورت میگیرد. روش ابتکاری ترک اعتیاد شیراز در انجام سمزدایی سریع، یک شیوه نوین در درمان اعتیاد است که در طی سه روز در یک اقامتگاه سنتی انجام میشود. این درمان با استفاده از سرمتراپی و داروهای خوراکی و بدون درد انجام میشود. همچنین، جلسات مشاوره و آموزش مهارتهای زندگی برای بیمار نیز برگزار میشود. جلسات مشاوره برای خانواده، به ویژه همسر بیمار، جهت کمک به روند ترک اعتیاد شیراز و حل مشکلاتی که در زمان مصرف ممکن است پیش بیاید، برگزار میشود.
تلاش بزرگی انجام داده تا با استفاده از تماس های تلفنی، به بیمارانی که از اعتیاد رنج میبرند کمک کند. مشاوره های فکری از قبیل کنترل وسوسه ها بهبود درمان بیمار را تسهیل میکند. پس از ترخیص، تیم پزشکی این مرکز در صورت نیاز، برای پاسخگویی به سوالات بیماران و راهنمایی های لازم، در دسترس خواهند بود. ترک اعتیاد شیراز با این روشهای پیگیری، به بیماران خود احساس امنیت و حمایت میدهد.
ترک اعتیاد در شیراز و یزد بهبودی بزرگی را برای بیماران اعتیادزده به ارمغان آورده است. با توجه به تبادل خدمات پزشکی بین این دو استان، همکاری و همبستگی بین مراکز درمانی به خوبی مشهود است. درمان های متنوعی در ترک اعتیاد شیراز ارائه میشود و بیماران میتوانند بر اساس شرایط زندگی و موقعیت اجتماعی خود، درمان مناسبی را انتخاب کنند. درمان های دارویی سرپایی از قبیل سم زدایی با بوپرنوفین و درمان نگهدارنده با بوپرنورفین، شربت متادون و شربت تنتور اپیوم انجام میشود و بیمار نیازی به بستری شدن ندارد. بعد از مراجعه به مرکز و مشاوره با پزشک و تشخیص درمان مناسب، بیماران بهترین درمان را دریافت میکنند و با مصرف دارو به زندگی و کار خود ادامه میدهند بدون هیچ تداخلی. ارائه جلسات مشاوره نیز به عنوان یک مکمل بسیار مهم برای درمان های دارویی در ترک اعتیاد شیراز صورت میگیرد. این جلسات به منظور تسریع در روند درمان و بهبود نتایج درمانهای دارویی و غیردارویی انجام میشود. روش ابتکاری ترک اعتیاد شیراز در انجام سمزدایی سریع، یک روش نوین در درمان اعتیاد است که در طی سه روز در یک اقامتگاه سنتی اجرا میشود. این درمان با استفاده از سرمتراپی و داروهای خوراکی و بدون درد انجام میشود. همچنین، جلسات مشاوره و آموزش مهارتهای زندگی برای بیمار نیز برگزار میشود. جلسات مشاوره برای خانواده، به ویژه همسر بیمار، جهت کمک به روند ترک اعتیاد شیراز و حل مشکلاتی که در زمان مصرف ممکن است پیش بیاید، برگزار میشود. تلاش بزرگی انجام میشود تا با استفاده از تماس های تلفنی، به بیمارانی که از اعتیاد رنج میبرند کمک کند. مشاوره های فکری نظیر کنترل وسوسه ها، در بهبود درمان بیماران نقش مهمی دارند. پس از ترخیص، تیم پزشکی این مرکز در صورت نیاز، برای پاسخگویی به سوالات بیماران و راهنمایی های لازم، در دسترس خواهند بود. ترک اعتیاد شیراز با این روشهای پیگیری، به بیماران خود احساس امنیت و حمایت میدهد.
مداخلات غیر دارویی در ترک اعتیاد شیراز
براساس بررسی های اخیر، مشخص شده است که درمان به کمک تنتور اپیوم بدون ارائه خدمات مشاوره و روان درمانی کمبود موفقیت دارد و ممکن است با احساس نا امیدی در درمانگر و بیمار همراه باشد. از طرفی، تقویت مداخلات غیر دارویی از طریق لوازم درمانی، به طور کلی موفقیت بالایی دارد. با این حال، هنوز به درستی نمی توان درباره حجم مطلوب مداخلات غیر دارویی نظر داد. این مسئله به تنتور اپیوم محدود نیست و در خصوص درمان نگهدارنده با متادون نیز صادق است.
بر اساس بررسی مراکز مختلف و الگوهای متعدد درمانی، درمان های غیر دارویی می توانند شامل روان درمانی فردی، آموزش خانواده و جلسات روان درمانی حمایتی و مشاوره فردی باشند. درمان های غیر دارویی ممکن است به مدت سه ماه، هفته ای دو جلسه به مدت یک ساعت انجام شود. همچنین شش جلسه آموزش خانواده نیز در سه ماه اول درمان انجام می شود. جلسات روان درمانی حمایتی و مشاوره فردی نیز هفته ای یک جلسه از انتهای ماه سوم تا پایان درمان ادامه می یابند.
به طور کلی، درمان های غیر دارویی نقش مهمی در ترک اعتیاد شیراز دارند و باید به آنها توجه کافی شود. در شیراز نیز می توان از این درمان ها استفاده کرد تا به ترک اعتیاد کمک شود.
نوع درمان ترک اعتیاد شیراز سم زدای با بوپرنورفین
بوپرنورفین یک مشتق نیمه صناعی تبائین است که از گیاه خشخاش به دست می آید. این ماده یک آگونیست نسبی گیرنده مو است و به گیرنده مو متصل شده و آن را فعال می کند. با این حال، این فعال کردن کمتر از آگونیست های کامل صورت می پذیرد. بنابراین، بوپرنورفین در مقایسه با آگونیست های کامل اپیوئیدی مانند هروئین و متادون، حداکثر اثرات آن کمتر است. این به دلیل میل بوپرنورفین به گیرنده مو و رقابت با سایر اپیوئیدها است که باعث جدا شدن مورفین و متادون از گیرنده می شود.
بوپرنورفین می تواند به عنوان یک درمان برای ترک اعتیاد مورد استفاده قرار گیرد. با توجه به سرعت آهسته جدا شدن این ماده از گیرنده مو، مدت اثر طولانی آن و ایمنی در مصرف مقادیر زیاد، می توان آن را با فاصله ای طولانی تر تجویز کرد. همچنین، بوپرنورفین در دوزهای پایین می تواند اثرات آگونیستی اپیوئید داشته باشد و علائم ترک را کاهش دهد. با افزایش دوز دارو، اثرات آگونیستی بوپرنورفین به صورت خطی افزایش می یابد تا سطح ثابتی برسد و افزایش دوز دارو باعث افزایش اثرات آن نمی شود، که به این پدیده “اثر سقف” معروف است.
بوپرنورفین در دوزهای بالاتر مانند یک آنتاگونیست عمل می کند و گیرنده ها را اشغال می کند اما آن ها را فعال نمی کند و همچنین آگونیست های کامل را از گیرنده های خود جدا می کند یا بلاک می کند. بوپرنورفین در دوزهای بین 16 تا 32 میلی گرم، بیشترین تاثیر درمانی را دارد.
بنابراین، بوپرنورفین یک درمان موثر برای ترک اعتیاد شیراز است که در مقایسه با آگونیست های کامل اپیوئید، خطر کمتری از نظر سوء مصرف، وابستگی و عوارض جانبی دارد.
استفاده از بوپرنورفین برای درمان دردهای حاد و مزمن میتواند موثر باشد. اگرچه استفاده از داروهای معمول ضد درد برای درمان دردها توصیه میشود، اما درصورت لزوم، دوز مورد نیاز برای درمان درد با بوپرنورفین (3٪ تا 6٪ میلیگرم) بسیار کمتر از دوز مورد نیاز برای سمزدایی یا نگهدارنده برای مواد اپیوئیدی است. همچنین، در درمان درد، دوز بوپرنورفین به صورت منقسم تجویز میشود، زیرا اثر ضد درد آن برای 6 تا 9 ساعت دوام دارد. ترک اعتیاد شیراز نیز در مورد بوپرنورفین ممکن است صورت پذیرد.
فرم های دارویی بوپرنورفین
بوپرنورفین یک داروی موثر در درمان وابستگی به مواد افیونی است و فرم های دارویی subutex و suboxone که حاوی بوپرنورفین هستند، توسط FDA جهت استفاده در این درمان تایید شده اند. اضافه کردن نالکسون به بوپرنورفین در داروی suboxone، احتمال سوء مصرف بوپرنورفین را کاهش می دهد. در مصرف زیر زبانی، تنها 10٪ از نالکسون جذب می شود و بنابراین علائم ترک در بیمار ایجاد نمی گردد. اما در مصرف تزریقی، به دلیل جذب بالای نالکسون، احتمال ایجاد علائم ترک در بیمار بالاست. نالکسون بر روی جذب بوپرنورفین تأثیری ندارد. این داروها در دو شکل 2 و 8 میلی گرم وجود دارند و می توانند به عنوان یک روش موثر در کاهش وابستگی به مواد افیونی عمل کنند.
بوپرنورفین با داشتن 96٪ اتصال پروتئینی، یک داروی موثر برای کنترل درد است. متابولیسم آن توسط کبد و آنزیم CYP4503A4 اتفاق می افتد و متابولیت فعال آن نوربوپرنورفین نامیده می شود. ترک اعتیاد شیراز یک مسئله مهم است که در شیراز و سراسر جهان بررسی می شود و برای آن درمان های مختلفی وجود دارد. امیدوارم که افراد مبتلا به اعتیاد به این دارو و متابولیت آن نیاز داشته باشند، به درستی و با موفقیت از آن استفاده کنند و تحت نظارت و راهنمایی مناسب قرار بگیرند تا بتوانند به برسند.
زیست دستیابی آن در مصرف خوراکی
زیست دستیابی آن در مصرف خوراکی به دلیل وسیع بودن متابولیسم روده ای، و نیز اثر عبور اول کبدی کم است. اما در مصرف زیر زیانی زیست دستیابی متفاوتی دارد. در مصرف زیر زبانی پس از 30 تا 60 دقیقه میزان آن در سرم به اوج می رسد. نمودار دفع آن دو مرحله ای و اولین قله ی آن در 3 تا 5 ساعت اول و قله ی دوم پس از 24 ساعت است. نیمه عمر آن 24 تا 60 و به طور متوسط 37 ساعت می باشد. در دوز کم (2 تا 4 میلی گرم) اثرات دارو تا 12 ساعت، و در دوز بالا ( 16 تا 32 میلی گرم ) 48 تا 72 ساعت باقی می ماند. دفع آن به میزان 30٪ در ادرار و 70٪ در مدفوع اتقاق می اقتد. به دلیل جدا شدن کند بوپرنورفین از گیرنده های اپیوئیدی مغز، می توان آن را به صورت درمان یک روز در میان یا سه بار در هفته داد.
طبق مطالعات، بوپرنورفین با دوزهای متوسط متادون و LAAM در درمان نگهدارنده اپیوئید برابری می کند. اما در کسانی که میزان بالاتری از وابستگی جسمی داشته و نیاز به دوزهای بالاتر متادون دارند، درمان انتخابی نمی باشد. از طرفی از آن جا که بوپرنورفین در مقایسه با متادون سندرم ترک ملایم تری ایجاد می کند، برای ترک اپیوئید انتخاب بهتری است. مطابق با مطالعات انجام شده، تجویز بوپرنورفین صرف نظر از دوز آن میزان ولع برای مصرف مواد مخدر را در عرض 4 هفته کاهش می دهد.
طبق جدول کنوانسیون مواد مخدر سال 1971 که در سال 1988 مورد بازبینی مجدد قرار گرفته است، بوپرنورفین جزء دسته سوم داروهای مخدر می باشد. یعنی تولید، تجارت و توزیع آن می بایست با مجوز و تحت کنترل بوده و تنها به مقاصد درمانی یا پژوهشی مورد استفاده قرار گیرد.ترک اعتیاد فارس